Algemeen

Privacy

Algemeen
Dit is de privacy policy van de naturisme-nudisme.com website.
De naturisme-nudisme.com is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via de Website.
Wij proberen de verwerking van persoonsgegevens via onze Website tot een absoluut minimum te beperken en gaan zorgvuldig met uw gegevens om.
Als wij persoonsgegevens verwerken zorgen wij ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de wet- en regelgeving die van toepassing is op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, in het bijzonder de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Indien nieuwe ontwikkelingen dit noodzakelijk maken zal dit statement worden aangepast. Wij raden u dan ook aan dit statement van tijd tot tijd te raadplegen. Voor welke doeleinden gebruikt naturisme-nudisme.com uw gegevens?
Door de aard van onze dienstverlening beschikken wij bij naturisme-nudisme.com over bepaalde gegevens van u. Hieronder geven wij u informatie over de doeleinden waarvoor naturisme-nudisme.com deze gegevens verwerkt. Ook geven wij u informatie over wat u zelf kunt beslissen over het gebruik van uw gegevens. Voor de duidelijkheid maken we een onderscheid tussen uw ‘persoonsgegevens’ en uw ‘verkeersgegevens’.
Persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens (zoals naam en e-mailadres) voor de volgende doeleinden:
• Het technisch mogelijk maken van de diensten die via de Website worden aangeboden;
• Het beheer van de diensten die via de Website worden aangeboden en het optimaliseren van die diensten;
• Het accepteren van uw aanvraag voor een account op de Website en het beheren van uw account.
• Ten behoeve van een verantwoorde bedrijfsvoering, waaronder beveiliging, risicobeperking, integriteitonderzoek, bestrijding van misbruik van de Website en de diensten die via de Website worden aangeboden en uitbreiding en verbetering van dienstverlening.
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals de verplichte opslag van uw persoonsgegevens voor een bepaalde wettelijk voorgeschreven periode en de verstrekking van die gegevens in het kader van een strafrechtelijk onderzoek aan bevoegde autoriteiten.
• Het (in beperkte mate) aan u verzenden van elektronische berichten met aanbiedingen voor en informatie over producten en diensten van naturisme-nudisme.com. Verkeersgegevens
Wij verwerken uw verkeersgegevens (zoals het tijdstip en de duur van het gebruik van de Website en IP-adressen en URL’s) voor de volgende doeleinden:
• Ten behoeve van het optimaliseren van de diensten die op de Website worden aangeboden;
• Ten behoeve van de opsporing en bestrijden van misbruik van de Website en de diensten die via de Website worden aangeboden;
• Ten behoeve van het voldoen aan wettelijke verplichtingen, waaronder het verlenen van medewerking aan wettelijk gegeven lasten tot aftappen en in het kader van strafrechtelijk opsporingsonderzoek en de verplichte opslag van uw verkeersgegevens voor een bepaalde wettelijk voorgeschreven periode.

cookies

Cookies
Een methode die op veel internet pagina’s wordt gebruikt om deze beter te laten functioneren en beter af te stemmen op de voorkeuren van gebruikers, is het gebruik van zogenaamde (tijdelijke of permanente) “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd zodat de internetpagina bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren kan worden aangepast.
Vrijwel alle toonaangevende sites maken gebruik van cookies om het internetverkeer te optimaliseren. Omdat cookies gegevens bevatten over bezoekersaantallen en bezochte pagina’s verschaffen zij naturisme-nudisme.com nuttige informatie. Deze informatie wordt gebruikt voor optimalisatie van de dienstverlening van naturisme-nudisme.com op het internet. De meeste browsers zijn standaard ingesteld op het accepteren van cookies. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat u wordt gewaarschuwd wanneer cookies worden verzonden. Ook kunt u regelmatig de op uw computer opgeslagen cookies wissen. Voor meer informatie hierover kunt u de gebruiksaanwijzing van uw browser raadplegen.

Welkom

Welkom op het vernieuwde Naturisten en Nudisten Forum. Als gast kan je alleen de onderwerpen zien op het forum en kan je geen berichten plaatsen en / of lezen.Om volledig toegang te krijgen tot het forum dien je jezelf te registreren door een gratis account aan te maken.Om misbruik van het forum te voorkomen, moet een nieuwe registratie eerst worden goedgekeurd.

Lees meer

Weer Europa